Beko ne vodi svoju istragu, veruje policiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko ne vodi svoju istragu, veruje policiji

Advokat Zdenko Tomanović, zastupnik biznismena Milana Beka koji je ranjen 14. novembra u Beogradu, saopštio je danas da Beko ne vodi svoju istragu o pokušaju ubistva, kao i da će dati formalnu izjavu čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi.

"Milan Beko ne vodi svoju istragu o počiniocima i eventualnim naručiocima povodom pokušaja ubistva. To čine nadležni inspektori MUP-a kojima je Beko već tri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iznosio svoja saznanja o događaju", navodi se u izjavi Tomanovića.

Prema njegovim rečima, Beko je policajcima dao izjavu dan nakon operacije, a zatim i trećeg i devetog dana nakon što je operisan.

Beko je posle operacije i oporavka u bolnici pušten na kućno lečenje.

Tomanović je najavio da će Milan Beko dati i formalnu izjavu u prisustvu izabranog advokata čim se za to steknu uslovi.

"U ovom trenutku njegovo zdravstveno stanje i obustava rada advokata onemogućavaju formalizovanje njegovih saznanja. To u svakom slučaju nije pravna ni činjenična prepreka efikasnom radu državnih organa imajući u vidu javna saopštenja o napredovanju policijske istrage", naveo je advokata.

Tomanović je dodao da je Beko uveren da je njegovo poverenje u rad i efikasnost državnih organa opravdano.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je više puta da policija ima saznanja da Beka ispred njegove kuće nisu pokušali da ubiju profesionalci, ali da nisu poznati motivi napada.

Pojedini mediji danas su objavili da je u sklopu istrage o napadu na Beka saslušan i biznismen Stanko Subotić koji je imao zajedničke poslove sa napadnutim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Beko ne vodi svoju istragu, veruje policiji"

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014

Advokat Zdenko Tomanović, zastupnik biznismena Milana Beka koji je ranjen 14. novembra u Beogradu, saopštio je danas da Beko ne vodi svoju istragu o pokušaju ubistva, kao i da će dati formalnu izjavu čim se za to steknu zdravstveni i pravni uslovi..."Milan Beko ne vodi svoju istragu o počiniocima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.