Meteor obasjao nebo iznad Kalifornije (VIDEO)

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meteor obasjao nebo iznad Kalifornije (VIDEO)

Nebo iznad Kalifornije je prošlog utorka zasijalo zelenom bojom nakon što je iznad južnog dela američke države proleteo meteor.

Događaj je zabeležen zahvaljujući nadzorim i automobilskim kamerama, a više od 100 ljudi nadležnim vlastima prijavilo je da su na nebu primetili neobičnu pojavu koja je za sobom ostavila blještavi zeleni trag.

Iako je jug Kalifornije najviše uživao u ovom nesvakidašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preletu, retki srećnici sa severa i Arizone takođe su registrovali zeleni objekat iznad svojih glava.

Pošto je američka mornarica obavestila javnost kako prema njihovim podacima najverovatnije nije reč o veštačkom objektu, stručnjaci zaključuju kako je reč o meteoru koji je sagordeo u Zemljinoj atmosferi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.