MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2016.GODINE

Izvor: Press, 28.Okt.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2016.GODINE

MESEČNI HOROSKOP.
Foto:nezavisne.com
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Početkom meseca imate prevelika očekivanja u poslovnom delu. Mogući su vam neki neplanirani izdaci. Inače ste u prvoj polovini novembra nepažljivi i želite velike promene. E tu ste skloni manipulacijama drugih pa se toga čuvajte. Prazna obećanja i luda radovanja. Od sredine novembra menjate pravac razmišljanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Trebate da se oslonite na druge kao što će i oni na vas. Pazite samo kada pravite izbor tih zavisnih odnosa koje nekako nećete moći da zaobiđete. Moguće je da ćete krajem meseca imati veze sa sudom ili nekom državnom institucijom što će vam oduzeti dosta energije.

Ljubav: Kojeg god da ste emotivnog statusa, u prvoj polovini meseca imate interesantne flertove preko posla. Ovo može poljuljati odnos kod zauzetih Ovnova pa se pazite da to niko ne sazna. Zauzeti mogu da sumnjaju i u vernost partnera početkom novembra. U drugoj polovini meseca se Ovnovi nekako prilagođavaju voljenoj osobi. Slobodni Ovnovi će se prijatno iznenaditi u drugoj polovini novembra. Upoznaćete nekoga posredstvom čudnih okolnosti. Osoba koju upoznajete je veoma prijatnog izgleda, interesantnog stila oblačenja i originalnog karaktera.

Zdravlje: U prvoj polovini novembra vam je stomak slaba tačka. Tokom druge polovine meseca, povedite računa o kičmi i koži.


Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Bikovi su još tokom oktobra ušli u poslovno turbulentan period. To se nastavlja u novembru. Iz dana u dan postoji osećaj da treba nešto bitno da se desi. Kao da ne kontrolišete trenutna a samim tim i dalja dešavanja. Nešto se čeka a većina nije sigurna ni šta bi to moglo da bude. Bik nije znak koji voli neizvesnost pa ovo pojačava nervozu. U prvoj polovini meseca su šefovi nervozni kao i osobe od kojih Bikovima nešto zavisi. Tek u drugoj polovini meseca, naročito krajem novembra, slede dešavanja u kojima su Bikovi kao nemi posmatrači. Ne savetuje vam se da nešto potpisujete i oslušnite govorkanja saradnika "iza paravana". Decembarski dani su vam mnogo bolji i tada preuzimate kontrolu. Šta god da se desi - nećete ostati bez posla.

Ljubav: Slobodni Bikovi mogu tokom čitavog meseca da upoznaju nekoga prilikom izlaska, neke proslave i slično. U drugoj polovini novembra se sasvim slučajno može pojaviti neko preko posla, saradnika ili društvenih mreža. Krajem meseca se može pojaviti neko zauzet iz drugog mesta. Svakako vam u novembru neće biti dosadno a na vama je da napravite svoj izbor. Verovatno će to biti osoba sa bitnijom razlikom u godinma. Zauzeti Bikovi će tokom novembra ili harmonizovati svoj odnos ili se posvađati i razići. Svakako imaju konkretne kritike na račun partnera ali samo trebaju da budu taktični.

Zdravlje: Najveći problem vam je stres. To se može odraziti na funkciju štitne žlezde i žuči.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Blizanci trebaju na drugačiji način da sagledaju svoje poslovne pozicije. Baveći se svakodnevnim aktivnostima, ne primećuju neke potencijalne benefite. Nešto je počelo da se menja još tokom oktobra ili će eventualno početi u novembru. Stabilnost posla nije pod znakom pitanja. Odnos sa nekim saradnicima jeste. Ovo je vreme da vi malo napredujete ili unapredite posao (naročito ako ste privatnik). U drugoj polovini meseca će se nizato ono što vi zovete sitnim pobedama.

Ljubav: Želite nešto da promenite u svom emotivnom delu. Samo bez impulsivnih reakcija. Zauzeti Blizanci će verovatno unaprediti svoj odnos (zajednički život, brak ili planiranje dece). Slobodni Blizanci će na nekom putovanju u prvoj polovini meseca upoznati nekoga veoma interesantnog. Ako se poznanstvo dešava u mestu gde živite, onda je to neko iz drugog grada. U drugoj polovini meseca su emotivna dešavanja vezana za mesta zabave (kafići, klubovi, restorani, sportske aktivnosti). Svakako vam ovo neće biti dosadan mesec.

Zdravlje: Urogenitalni deo vam je osetljiviji krajem meseca. Pazite se povreda mišića ili izvrtanja zgloba.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Za Rakove je ovo jedan od boljih perioda. Ostali znaci trpe u poslovnom delu ali ne i vi. Samo se ne preporučuje da u novembru podižete kredite i pravite neke velike pozajmice. Rakovi prave dugoročnije planove. Usled velikih ideja, pazite da se ne sapletete o neke sitnice. Mnogi mogu da pokrenu privatne poslove ili unaprede postojeće. Samo ne ulažite van svojih mogućnosti jer ste megalomanski raspoloeni (što obično nije karakteristika vašeg znaka). Pomoć dolazi od ukućana ili nekoga iz kruga porodice.

Ljubav: Zauzeti Rakovi su u nešto turbulentnijem mesecu. Određena nervoza traje već izvesno vreme. Ovo nije mesec u kojem će se nešto konačno razrešiti. Što ne znači da trebate da menjate svoje stavove već da izbegavate rasprave na tu temu. Decembar vam je daleko bolji i mnogo toga se rešava u vašu korist. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga ko će im biti interesantna i fizički i mentalno. Poznansvo je moguće na putu, preko posla ili će nečije provodadžisanje dobro proći po vas.

Zdravlje: Digestivni deo vam je slaba tačka.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Za većinu Lavova će vo biti mesec preporoda i novih prilika. Mnogi će se odvažiti i pokrenuti privatne poslove. Samo izbegnite nepotrebna partnerstva, naročito sa rođacima ili komšijama. Neki će dobiti javno priznanje ili biti unapređeni. Odlično je sve što ima veze sa komunikasijama i manuelnim radom. Iskoristite ove povoljne aspekte koji traju do poslednje nedelje novembra. Ako neki projekat i ne uspe - onda je to na neki način za vaše dobro. Ostanite pozitivni i nasmejani jer će to privlačiti ljude iz vašeg okruženja. Na svu sreću, zaštićeni ste od energetskih vampira.

Ljubav: Zauzete Lavove čeka dinamičniji mesec. Određena nervoza je prisutna u kući a to možete samo vi da rešite. Inače bi ste trebali da budete taktični. Voljena osoba će vam maksimalno izlaziti u susret. Ako pokažete nepoštovanje - odnos će se prekinuti. Uz malo vašeg napora, do kraja novembra svašta možete da rešite. Slobodni Lavovi mogu da spoje lepo i korisno. Privućićete pažnju nekoga ko je uspešan ili vrlo perspektivan.

Zdravlje: Izraženi su vaši hedonistički porivi koji mogu da se odraze na zdravlje.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: Tokom oktobra ste suviše mislili o ukućanima, poslu, finansijama. Taj trend se nastavlja do 13 novembra od kada vam sledi bitnije olakšanje. Nervoza jednostavno prolazi a eventualno mogu da ostanu vaši strahovi. Moete da napredujete preko tuđe nesreće koju vi niste izazvali (neko dobija otkaz, razboli se i slično). Kod većine će se novčana situacija popraviti u drugoj polovini meseca. Sredinom meseca ništa ne potpisujte i pazite se ako ste u nekim partnertvima.

Ljubav: Drugi unose nervozu u vaš emotivni život. Zauzete Device su pod stalnim pritiskom partnera. Jednostavno se ne osećate dobro a imaćete konkretan povod za to (partnerova ljubomora, želja za brakom i slično). Ako opstanete do zadnje nedelje novembra - sve će polako početi da se vraća u normalu. Slobodne Device osećaju potrebu za nešto slobodnijim odnosima. Odnos koji će vam biti interesantan se pokrene kao tajna veza. Partnera upoznajete kroz posao ili na mestu gde se pušta glasna muzika. Drug polovina novembra je naglašenija kao mogućnost ovog susreta.

Zdravlje: Nervoza vam je najveći problem. Zbog toga mogu da vam odreaguju hormoni ili stomak.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Kako budu prolazili dani u novembru, tako ćete vi biti sve nervozniji. Drugi pokušavaju da utiču na vas a vi se ne date. Nešto vam se ipak nameće i vi osećate da trebate da se borite kao bik u areni. Ne dozvolite da vas saradnici toliko isprovociraju da izgubite takt. Sve ovo traje do 20 novembra. Ne oslanjajte se na saradnike i trudite se da ne primećujete tračeve koji su krenuli još od septebra pa vi sada želite da pokažete da nisu u pravu. Nemate potrebe da se dokazujete jer će vreme pokazati svoje! Samo staloženo i sa osmehom. Krajem meseca vas očekuje prijatna vest koja će vas oraspoložiti.

Ljubav: Zauzetim Vagama je ovo mesec - Biti ili ne biti. Shvatićete da je odvajanje od roditelja neophodna stvar da bi vaš brak opstao. Možda će se neki stres vezan za porodicu rešiti što će bitno poboljštati komunikaciju sa partnerom. Šta god da je problem, uvidećete ga i rešiti ili se okrenuti i zauvek otići. Skobodne Vage žele da flertuju. Do sredine meseca možete da upoznate nekoga preko posla ali od toga nema ništa. Krajem meseca vam predstoji interesantno poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Da li će se tu nešto bitnije desiti, isključivo će od vas zavisiti.

Zdravlje: Glava vam je slaba tačka tokom novembra.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Osećateveliki energetski pad a to prati sve ostalo. Osećate se kao lav koji je zaključan u kavezu. Suparnici jačaju i žele da vam nanesu štetu. Tajni neprijatelji takođe. Potrebno je da se udružite sa nekim ili se bolje organizujete sa saradnicima. Posebno je težak period Škorpijama koje se bave privatnim poslom. Samo bez ishitrenih postupaka, naročito do 19 novembra. Prihvatite nečiju pomoć koja vam se nudi. U decembu mnogo toga dolazi na svoje mesto i finansije se bitnije porpavljaju.

Ljubav: Škorpije važe za misteriozne i erotične. U slučaju da "koristite" sve prednosti svog znaka, i nalazite se ili priželjkujete tajnu vezu - dva puta razmislite. Ovo važi bilo kog da ste emotivnog statusa. Zauzete Škorpije mogu da budu otkrivene za neke ranije manipulacije. Nervoza partnera raste a vi ne možete da kontrolišete protok informacija. Krajem meseca sve počinje da se smiruje ali to ne znači da trebate da se opustute. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju nekoga prekoprijatelja ili interneta. Krajem novembra možete da budete u interesantnoj i harmoničnoj vezi.

Zdravlje: Skloni ste bakterijskim upalama i infekcijama.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Kod Strelčeva je stanje redovno - pritiska vas nedostatak novca. Poslovno ste i dalje u turbulentnom periodu. Možete da se oslonite na podršku prijatelja i poslovnih saradnika. Samo da shvatite šta vam je dalje činiti. Krajem novembra može da dođe do promene posla, zaposlenja ili početka privatnog posla kroz partnerstvo. Prekinite da kukate i vratite se osnovnoj karakteristici znaka - optimizmu. Da, biće bolje.

Ljubav: Slobodni Strelčevi privlače pogled suprotnog pola. Uživaju u tome i ne opiru se. Tek će vas neko romantično inspirisati u drugoj polovini novembra. Ovo je verovatno osoba sa kojom kumunicirate već izvesno vreme. Prijatno će vas iznenaditi i vi se pokrećete. Zauzeti Strelčevi imaju podršku voljene osobe. Samo ne preterujte u svojim zahtevima. Ako planirate preseljenje ili zajednički život - nešto će se odložiti.

Zdravlje: Kičma i stomak su vam slabe tačke.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Nešto je vrlo neizvesno u poslovnom delu. Otežanja i iskušenja su verovatna u prvih dvadeset dana novembra. Ali ne dajte se. Mogući su vam neplanirani troškovi, iznenađenja u projektima u kojima radite, bolest ili odsustvo saradnika. Nešto ćete bitno završiti i promeniti. Sve će to proći i kraj meseca ćete dočekati u mnogo boljim okolnostima. Ako tražite posao, kajem novembra ili početkom decembra će vam pomoći osoba rođena u vatrenom znaku.

Ljubav: Emotivni deo je u drugom planu kod Jarčeva. Slobodni Jarčevi misle na nekoga iz prošlosti. Može se pojaviti neko interesantan preko posla. Ali, ako vas ne povuku uzavrele strasti - teško je da ćete se pokrenuti. Zauzeti Jarčevi su nepažljivi prema voljenoj osobi. Unosite nervozu u odnos i nekako ste svađalački raspoloženi. Spustite loptu i provedite više prijatnog vremena u dvoje.

Zdravlje: Povedite računa o mogućim povredama zgloba.


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Za Vodolije će novembar biti poslovno haotičan. Iz dana u dan će se nešto menjati i pokušavaće da prave nove planove. Svakako nećete dozvoliti da vas obeshrabri šta god da se desi. Od 19 novembra vam sve ide lakše a decembar je odličan mesec za pozitivne promene. Samo još do tada da izdržite zvocanje saradnika i šefova.

Ljubav: Za slobodne Vodolije je ovo mesec hedonizma. Ako vas neko uzdrma, vi se okrećete i nastavljate svojim putem. Tek krajem meseca možete nekome da date šansu. Verovatno ste više indirektno komunicirali nego što ste se viđali. Zauzete Vodolije su "na usluzi" voljenoj osobi. I za to vam treba malo više strpljenja i taman kada budete pomislili da ne možete više, nešto se krajem novembra rešava.

Zdravlje: Koža i kima su vam slabe tačke u novembru.


Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Do sredine novembra će Ribe muku mučiti u komunikaciji sa saradnicima i šefovima. Papirologija vas takođe opterećuje. Finansijski dugo niste bili u ovakvom škripcu. Tek u drugoj polovini novembra možete da se saberete i krenete rasterećenije da funkcionišete. Postojaće mogućnost za dodatnu zaradu ili će vas nagraditi za dotadašnji trud. Svakako će se stvari promeniti na bolje do kraja novembra.

Ljubav: Ribe ne žele da prave kompromise. Zauzete Ribe će se okrenuti svojim interesovanjima u slučaju da partner ne želi da vas isprati u nečemu. Faliće vam prijatni trenuci u dvoje u slučaju da ostanete tvrdoglavi. Možete da odobrovoljite voljenu osobu ako upotrebite svoj šarm. Slobodne Ribe mogu da upoznaju nekoga na nekoj proslavi. Vrlo je moguće da će to biti neko ko radi u uniformi ili vrlo sličan posao vašem.

Zdravlje: Moguć vam je problem sa urogenitalnim delom.


 
Pogledaj vesti o: Mesečni horoskop,   Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.