UŽAS U NOVOM SADU: Gradski autobus prošao na crveno pa pregazio staricu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U NOVOM SADU: Gradski autobus prošao na crveno pa pregazio staricu (FOTO) (VIDEO)

Žena (77) poginula je jutros u 6.20 časova na pešačkom prelazu kod Merkatora.

Baka je poginula kada je na nju naleteo autobus "Dunav turs" dok je prelazila ulicu na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara.

Portparolka Hitne pomoći, doktorka Mirjana Bursać je za 021.rs izjavila da je lekarska ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Više informacija očekuje se nakon saopštenja policije.

(Telegraf.rs/021/Uživo sa novosadskih ulica)


Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Novom Sadu: Prošao na crveno i usmrtio ženu

Izvor: BKTV News, 21.Jun.2017

U Novom Sadu je jutros oko šest časova poginula A.M. (77), kada je prelazila ulicu na semaforu, dok joj je bilo uključeno zeleno svetlo za pešake. ..Na nju je naleteo vozač autobusa, koji je, iz za sada nepoznatih razloga, prošao na crveno svetlo i udario u staricu...Novi Sad na nogama: Krenula...

Nastavak na BKTV News...

(UZNEMIRUJUĆ FOTO) Tragedija kod Merkatora: Autobus naleteo na ženu, JEZIV PRIZOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Hitna pomoć na licu mesta..Žena (77) poginula je jutros u 6.20 časova na pešačkom prelazu kod Merkatora...Baka je poginula kada je na nju naleteo autobus dok je prelazila ulicu na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara...Portparolka Hitne pomoći, doktorka Mirjana Bursać...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Drama na Mirijevu: Autobus naglo zakočio, povređeno četvoro, među njima i dečak (8)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Osmogodišnji dečak , mladić (20) i dve devojke povređeni su Mirijevskom vencu kada je autobus GSP koji saobraća na liniji 46 naglo zakočio...Incident se dogodio kod pošte na Mirijevu...Na lice mesta stigla je i ekipa Hitne Pomoći...(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.