FOTO: Bajatović bez pardona parkira limuzinu na trotoar

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Bajatović bez pardona parkira limuzinu na trotoar

Generalnog direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića fotoreporter 021.rs zatekao je jutros oko 08.30h kako se parkira na trotoaru ispred sedišta NIS-a na Limanu.

Bajatović na stepeništu

Bajatović se parkirao na trotoaru, neposredno uz glavni ulaz popularne "Karingtonke", iako je na obližnjem parkingu bilo slobodnih mesta.

Takođe, u samoj zgradi postoji poseban parking za zaposlene, postoji i namenski deo za službene automobile, a na kraju, u blizini je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i velika garaža u sklopu tržnog centra Merkator koje može da se koristi. Direktor Srbijagasa je do zgrade, gde je i sedište preduzeća, došao neposredno pre vatrogasne vežbe koja se tu odvijala, tako što je skrenuo sa Bulevara cara Lazara na trotoar, prošao nekoliko metara i stao najbliže što je mogao stepeništu jer dalje nije mogao od stubića.

Bajatović je inače bio sam u vozilu.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.