Normalizovan saobraćaj na prelazu Merdare

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj na prelazu Merdare

Autobuski saobraćaj na administrativnom prelazu Merdare na Kosovu je ponovo uspostavljen, rečeno je agenciji Beta u agenciji za autobuski prevoz Kimko.

Putnici koji su autobusima tog prevoznika putovali na relaciji Grčanica-Beograd i Gračanica-Niš blokirali su ranije danas taj prelaz, jer policija Kosova nije dozvolila da tri autobusa prođu.

Vlasnik Kimko prevoza Bogoljub Marinković rekao je agenciji Beta da policija Kosova nije želela da pusti autobuse, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zbog toga što u potvrdi o prevozu putnika, koju na mesečnom nivou izdaje Ministarstvo saobraćaja i infrastrukture Kosova, ne stoji rečenica "Prevozniku se dozvoljava da pređe međunarodni prelaz Merdare između Kosova i Srbije".

On je dodao da Ministarstvo tu rečenicu nije moglo da unese jer nema odluku da to učini.

Oficir za vezu Beograda u Prištini Dejan Pavićević, koji je obišao prelaz Merdare, rekao je za portal RTK2 da je problem prevaziđen i da se neće ponavljati.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.