(VIDEO) URNEBESNA KRAĐA: Pokušao je ciglom da obije mercedes, evo kako je završio!

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) URNEBESNA KRAĐA: Pokušao je ciglom da obije mercedes, evo kako je završio!

Nakon nespretnog pokušaja obijanja automobila, lopov je ostao da leži bez svesti, sve do dolaska vlasnika obližnjeg paba Gerija Bredija. S obzirom na težinu povrede na glavi provalnika, Bredi je prvo pomislio da ga je neko pretukao

Irski razbojnik iz Drogede završio je iza rešetaka zahvaljujući cigli kojom je pokušao da obije „mercedes E kupe“, a koja se odbila od automobil i udarila ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u glavu.

Nakon nespretnog pokušaja obijanja automobila, lopov je ostao da leži bez svesti, sve do dolaska vlasnika obližnjeg paba Gerija Bredija i njegove devojke kojoj „mercedes“ i pripada. S obzirom na težinu povrede na glavi provalnika, Bredi je prvo pomislio da ga je neko pretukao ili da ga je udario automobil.

Međutim, jednom kada je shvatio da povređeni muškarac po svaku cenu pokušava da izbegne dolazak policije i ambulatnih kola, postao je sumnjičav i sam nazvao „momke u plavom“.

„Ležao je na leđima, a krv je iz njega curila na sve strane. Kada je došao k sebi, pokušao je da nam podvali priču da se ispred paba posvađao s prijateljem koji ga je pretukao. Međutim, pošto se uporno opirao dolasku policije, postao sam sumnjičav. A kada smo primetili i oštećenja na automobilu, sve nam je postalo jasno“, rekao je Bredi.

Komičan pokušaj krađe automobila zabeležila je nadzorna kamera, koja je otkrila i to koliko je lopov bio uporan u nameri da ukrade „mercedes“.

Najpre je staklo pokušavao da razbije manjim kamenom, pa kada je napokon shvatio da tako može do jutra, šetao je krajem sve dok napokon nije našao ciglu koju će, očigledno, do kraja života dobro pamtiti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.