Udes na putu Niš-Svrljig, dve žene poginule, šestoro povređenih, dete (3) životno ugroženo

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na putu Niš-Svrljig, dve žene poginule, šestoro povređenih, dete (3) životno ugroženo

Dve osobe su poginule, a šest je povređeno, među jedno dete, kada su se danas oko 15.20 sati u mestu Malča, na putu Niš-Svrljig, sudarili "mercedes" beogradskih registracija" i "fiat punto" zaječarskih registracionih oznaka.

Mlađa žena preminula je na licu mesta, dok je starija podlegla povredama u bolnici. Jedno dete je zadobilo teške telesne povrede po glavi i telu.

- Trogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dete zadobilo je teške povrede u saobraćanoj nesreći na putu Niš - Svrljig i one su opasne po život, rekao je večeras Tanjugu šef dežurne smene Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu Aleksandar Karanikolić.

- Ovo dete je zbrinuto na Dečjoj hirurgiji Kliničkog centra, a druga mlađa osoba, rođena 1988. godine, povređena u toj saobraćajnoj nesreći, zadobila je povrede i nije životno ugrožena - rekao je on, dodajući da su još četiri osobe primljene su sa lakšim povredama.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač "fijata punto" skrenuo u levu stranu i naleteo direktno na "mercedes", koji se kretao u pravcu Niša.

Policija nije navela imena poginulih i povređenih. Svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar Niš. U toku je rad na utvrđivanju uzroka nesreće, napominju iz policije.

Meštani su za RTS rekli da ovo nije prva nesreća na tom delu puta, te ističu da je krivina na kojoj je došlo do sudara izuzetno opasna.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Fiat Punto

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle udesa dete životno ugroženo

Izvor: B92, 24.Maj.2015

Trogodišnje dete zadobilo je teške povrede u saobraćanoj nesreći na putu Niš - Svrljig i one su opasne po život...To je rekao šef dežurne smene Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu Aleksandar Karanikolić...“Ovo dete je zbrinuto na Dečjoj hirurgiji Kliničkog centra, a druga mlađa osoba,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.