Šef AMG-a ukazuje na AMG Sport varijante CLA i E klase

Izvor: Moto.rs, 27.Feb.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef AMG-a ukazuje na AMG Sport varijante CLA i E klase

Šef Mercedes AMG odeljenja Tobias Moers je potvrdio da će ova kompanija ponuditi mnoštvo novih AMG Sport varijanti. On je rekao da će AMG Sport varijante igrati važnu u ulogu u budućnosti ovog odeljenja kako kada je reč poslovanju tako i o količinama proizvedenih vozila.

Mercedes je već predstavio C450 i GLE 450 AMG Sport modele, a Moers je potvrdio da će AMG Sport varijante modela baziranih na MFA platformi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da uskoro ugledaju svetlost dana. To najverovatnije znači da možemo da očekujemo A i CLA AMG Sport modele. Ovaj rukovodilac je takođe ukazao i na novi AMG Sport model E klase. On će najverovatnije koristiti twin turbo V6 motor koji razvija 367ks snage odnosno 520Nm obrtnog momenta.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.