Predstavljen 2015 Mercedes Marco Polo Activity baziran na Vito jedinici

Izvor: Moto.rs, 30.Avg.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen 2015 Mercedes Marco Polo Activity baziran na Vito jedinici

Mercedes je najavio predstavljanje Marco Polo Activity modela u toku održavanja Düsseldorf Caravan Salon događaja. Baziran na Vito modelu, Marco Polo Activity naziva se savršenim vozilom za rekreativne aktivnosti mlade porodice.

Uprkos tome što nije luksuzna kao Marco Polo baziran na V klasi, Marco Polo Activity nudi sto na rasklapanje, zavese i ventilaciju.

Tu je i zadnja klupa koja se pretvara u ležaj za tri osobe, a oni koji žele više privatnosti mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << odabrati da spavaju u odeljku ispod krova gde se nalazi dušek od pene.

Ispod poklopca motora u ponudi će biti pet različitih motora opsega izlazne snage od 88 ks do 190 ks, a kupci po želji mogu odabrati model sa prednjim, zadnjim ili pogonom na sva četiri točka.

Marco Polo Activity biće ponuđen po ceni od 38.960 evra na teritoriji Nemačke, što ga čini značajno povoljnijim u odnosu na Marco Polo za koji je potrebno izdvojiti 54.835 evra.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.