Pokosio dvoje na pešačkom i pobegao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokosio dvoje na pešačkom i pobegao

Mercedes crne boje, novosadskih registarskih tablica, oko 19 sati pokosio je dvadesetčetvorogodišnjeg momka i godinu dana stariju devojku na pešačkom prelazu na Bulevaru oslobođenja. Mladi su zadobili lakše telesne povrede i trenutno se nalaze u Urgentnom centru, javlja "Blic".

"Devojka je zadobila istegnuće vratne kičme, a momak povrede glave. Nije reč o teškim telesnim povredama", rekla je Sanja Nenadović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pokranjac, portparolka Hitne pomoći.

Vozač Mercedesa se kretao Bulevarom oslobođenja ka Mostu Slobode, da bi na pešačkom prelazu kod OTP Banke pokosio dvoje mladih. Po rečima očevidaca od siline udarca pukla mu je šoferšajbna, a nakon što je parkirao automobil na sto metara od nesreće pobegao je u nepoznatom pravcu.

Po rečima očevidaca sve se dogodilo veoma brzo, te da su lekari i policija relativno brzo došli na lice mesta.

"Nisam mogao da verujem šta se dešava. Vozač je vozio nesigurno, bukvalno je krivudao po ulici. Sudeći po tome bio je u alkoholisanom stanju. Mladi su bili na pešačkom, a vozač naprosto nije stao tamo gde je trebalo i naleteo je direktno na njih", kaže jedan od očevidaca koji se zatekao na licu mesta.

U toku je policijski uviđaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.