Osveženi Mercedes B klase stiže na sajam automobila u Parizu

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveženi Mercedes B klase stiže na sajam automobila u Parizu

Uprkos tome što dugo nije bilo zvaničnih informacija o 2015 Mercedes B klasi, jedna od partnerskih kompanija ovog proizvođača nedavno je potvrdila da će ovaj model uskoro biti predstavljen.

Za sada je poznat mali broj informacija dok se objavljivanje tizer video sadržaja očekuje 12. Septembra, što ukazuje na to da će osveženi model prvi put biti predstavljen u toku održavanja sajma motornih vozila u Parizu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Nova 2015 B klasa može da se pohvali novim prednjim branikom kao i redizajniranom maskom. Na osnovu prethodno objavljenih špijunskih fotografija, jasno je da ovaj model odlikuju redizajnirana zadnja svetla kao i novi izduvni sistem sa dve izlazne cevi koje su bolje integrisane u zadnji branik. Dodatne izmene su ograničene ali unutrašnjost će odlikovati novi točak upravljača kao i redizajnirana poluga menjača.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.