Niš: Ubijen vlasnik lanca mesara Dakom

Izvor: Blic, 01.Okt.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Ubijen vlasnik lanca mesara "Dakom"

Slobodan Marinković (62) vlasnik lanca mesara "Dakom", ubijen je jutros u selu Mramor, kod Niša, na samo 200 metara od svoje kuće.

Marinković je kao i svakoga jutra, svojim "mercedesom" krenuo na posao ka klanici, ali ga je, na ulazu u stočnu pijacu, sačekalo još neidentifikovani ubica, i usmrtio hicima iz vatrenog oružja.

Kako javlja reporter "Blica", ubica je u Marinkovića ispalio pet hitaca. Hici su ispaljeni kroz staklo Marinkovićevog automobila. Marinković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pre pucnjave, pokušao da umakne naoružanom napadaču, dao je gas, ali su u tom momentu odjeknuli hici.

Marinkovićevo vozilo uadrilo je u ogradu stočne pijace, gde se zaustavilo. Pretpostavlja se da je ubica zatim pobegao svojim vozilom.

Prema izjavama meštana Mramora, do mesta pucnjave prvi je dotrčao Marinkovićev sin, koji je bio u kući udaljenoj 200 metara. Ubrzo je upućen poziv policiji, koja je obavila uviđaj. Telo ubijenog je prebačeno na sudsku mediciju.

Portparol niške Policijske uprave Lidija Pavlović izjavila je za Tanjug da su uviđaj na licu mesta obavili istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik Višeg javnog tužoca i pripadnici policije i da je "u toku intezivan rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovog događaja".

Pavlovićeva nije mogla da govori o detaljima sa lica mesta. Preduzeće "Dakom" doo ima čitav lanac maloprodajnih objekta za prodaju svežeg mesa i mesnih prerađevina u Nišu i okolini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Ubijen vlasnik lanca mesara!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2012

Slobodan M. (62) bio je u automobilu, samo 200 metara udaljen od svoje kuće u selu Mramor, kada je neidentifikovana osoba pucala u njega kroz prozor

Nastavak na Telegraf.rs...

Niš: Ubijen vlasnik mesara Dakom

Izvor: B92, 01.Okt.2012

Niš -- Niška policija potvrdila je danas da je u selu Mramor kod Niša pronađen mrtav Slobodan M. (62) iz tog sela. Potvrđeno da je reč o vlasniku lanca mesara Dakom...Portparolka niške Policijske uprave Lidija Pavlović je rekla da su uviđaj na mestu gde je pronađeno telo obavili istražni sudija...

Nastavak na B92...

Niš: Ubijen vlasnik lanca mesara 'Dakom'

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2012

Slobodan Marinković (62) vlasnik lanca mesara "Dakom", ubijen je jutros u selu Mramor, kod Niša, na samo 200 metara od svoje kuće.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.