Nemački velikani na domaćem sajmu

Izvor: Autoportal.rs, 28.Mar.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački velikani na domaćem sajmu

Iako su za svoje premijere odabrali druge sajmove dva vodeća nemačka proizvođača nisu razočarala sa ponudom na domaćem sajmu automobila.

Možda po broju prodatih automobila, kada su nemački proizvođači u pitanju, vodi "VW" grupa ali sigurno je da za najbolje nemačke automobile važi Mercedes. Hala 2 mesto je na kojem su Mercedes, i njihova kompanija "Smart", predstavili svoju ponudu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<

Kada je u pitanju još jedan prestižni nemački proizvođač, BMW, oni su na sajam došli sa širokom postavom svojim modela iz serije "X". Bilo je tu i par limuzina ali čini se da je procenjeno da među kupcima ovog brenda u Srbiji i okolini dominiraju SUV modeli.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.