Neka vas provoza Mercedesov auto budućnosti

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2015, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka vas provoza Mercedesov auto budućnosti

Posle gledanja videa koji prikazuje Mercedes F 015 Luxury in Motion, autonomno vozilo i njegove mogućnosti, možemo samo da zaključimo da je sa Mercedesom budućnost već stigla...

Šta još možete da kažete o automobil koji nije samo sposoban da u potpunosti upravlja sam sa sobom u svakom okruženju, već može i da komunicira sa ljudima, bez obzira da li su unutra ili van vozila.

Video je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << interesantan, pošto pokazuje pripadnike inženjerskog tima F 015 Luxury in Motion modela kako pričaju i demonstriraju sposobnosti ovog koncepta. U pitanju je potpuno funkcionalno vozilo, uprkos sofisticiranoj tehnologiji koju donosi.

Ovo dozakuje da je Mercedes spreman za budućnost koja bi trebala da pripada autonomnim vozilima. Pravo pitanje je da li smo mi?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.