NESREĆA U CRNOJ GORI: Sudar autobusa Laste i automobila, jedna osoba teže povređena (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA U CRNOJ GORI: Sudar autobusa Laste i automobila, jedna osoba teže povređena (VIDEO)

Najmanje jedna osoba je teže povređena u udesu koji se dogodio na putu Podgorica-Bar u mestu Vranjina javlja portal CdM Najmanje jedna osoba je teže povređena u udesu koji se dogodio na putu Podgorica-Bar u mestu Vranjina javlja portal CdM.Sinoć oko 23.50 časova sudarili su se mercedes budvanskih tablica BD AZ 936 i autobus srpskih tablica autoprevoznika Lasta.Vozač mercedesa je životno ugrožen.“Sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je hitno operisan. U pitanju su teške povrede ruke i noge. Jutros je stabilan”, kazao je CdM-u direktor UC Nermin Abdić.Autobus je bio pun putnika i išao je iz pravca Bara.Kako nezvanično saznaje CdM, u autobusu nema povrijeđenih.Povređenog vozača mercedesa je morala da vadi vatrogasna ekipa sa specijalnim alatima za rezanje metala.Na ovom delu puta jutros se saobraća jednom trakom naizmenično.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U udesu na putu Podgorica - Bar teško povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 17.Avg.2017

U udesu na putu Podgorica-Bar, u mestu Vranjina, teško je povređena jedna osoba, javljaju "Vijesti"...Kako pišu, udes se dogodio sinoć oko ponoći...Teško je povređen vozač mercedesa budvanskih tablica, koji je operisan u Kliničkom centru...Mercedes se sudario sa autobusom autoprevoznika Lasta,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.