NAČITAO SE: Goran Perčević izašao iz CZ s kutijom punom knjiga!

Izvor: Kurir, 31.Jan.2015, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAČITAO SE: Goran Perčević izašao iz CZ s kutijom punom knjiga!

Dobro sam, hvala na pitanju, rekao je uz osmeh Perčević i ušao u „mercedes“ koji ga je čekao

BEOGRAD - Goran Perčević, vlasnik „Interkomerca“, pušten je juče iz Centralnog zatvora u Beogradu oko 18 časova, nekoliko sati pošto je Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv njega i još petoro okrivljenih zbog malverzacija s kreditima Univerzal banke.

Perčević se na zatvorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kapiji u Bačvanskoj pojavio sa dve crne kese sa stvarima i kutijom punom knjiga.

- Dobro sam, hvala na pitanju - rekao je uz osmeh Perčević i ušao u „mercedes“ koji ga je čekao.

On je optužen zbog produženog krivičnog dela zloupotreba položaja odgovornog lica podstrekavanjem. Optužnicom su obuhvaćeni i bivši direktor Univerzal banke Dragan Tomić, Ljiljana Stojanović, Milovan Puzović, Nevena Belić i Dragoljub Perišić.

Perčević je uhapšen sredinom novembra prošle godine, a osim njega u tom procesu su osumnjičeni i Milivoje Ćosić i Srđan Žujović, koji se brane sa slobode.

Više tužilaštvo je prošle godine pokrenulo istragu protiv Tomića i drugih osumnjičenih zbog odobravanja spornih kredita na štetu Univerzal banke.

Perčević je bio osnivač i predsednik Mladih socijalista Srbije, a kasnije i potpredsednik SPS.

(M. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.