Mercedes priprema M klasu na struju

Izvor: B92, 30.Okt.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes priprema M klasu "na struju"

Mercedes radi na restilizovanom modelu M klase, a najnovije nezvanične fotografije otkrivaju da će kupcima biti ponuđena i Plug-in hibridna verzija.

Osvežena M klasa trebalo bi da se nađe u prodajnim salonima 2015. godine.

Osim uobičajenih kozmetičkih promena na spoljašnjosti i u enterijeru, izgleda da Mercedes priprema i Plug-in verziju sa hibridnim pogonom.

Prototip je fotografisan tokom testova na Nirburgringu i u periodu dok je vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo priključeno na strujnu mrežu radi dopune baterija.

O pogonskom sistemu još uvek se samo nagađa. Jedan od mogućih kandidata je 3.0 litarski V6 turbo benzinac sa 333 ks, koji je u hibridnom Mercedesu S500 uparen sa elektromotorom sa 80 kW (109 ks).
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.