Mercedes Maybach S600

Izvor: Autoportal.rs, 24.Nov.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes "Maybach" S600

Sajam u Los Anđelesu je nepresušan izvor informacija o novim modelima, a kakav bi to sajam bio kada na njemu glavnu ulogu ne bi igrao Mercedes. Nemci su ovu priliku iskoristili da predstave svoju novu luksuznu limuzinu.

Mercedes je za predstavljanje svoje nove luksuzne limuzine, a u pitanju je "Maybach" S600, izabrao savršenu lokaciju jer u Los Anđelesu u svemu se preteruje. A tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << pre svega mislimo na unutrašnjost automobila, na kabinu koja je možda i najlepša koju je Mercedes do sada napravio.

Da ne bude da su promene samo stilske prirode valja pomenuti da se pod haubom ovog luksuza na četiri točka nalazi V12 dvostruki turbo motor zapremine 6.0 litara. Uz pomoć 523 konja snage od 0 do 100 na sat S600 ubrzava za pet sekundi i tako nastavlja sve do maksimalnih 250 kilometara na sat.

U saopštenju Mercedesa nema previše informacija o vešanju i amortizerima ali se očekuje da najveći model iz klase S600 dobije čuvenu "Magic Body Control" kontrolu stabilnosti, a sve to u cilju da se obezbedi ugodna i prijatna vožnja kao što priliču jednom "Maybach" modelu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.