Mercedes-Benz navodi da će G-klasa opstati uprkos svemu

Izvor: Moto.rs, 03.Jul.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes-Benz navodi da će G-klasa opstati uprkos svemu

Mercedes-Benz je objavio odličnu vest za sve ljubitelje G klase, naglašavajući da ovaj model neće prestati da postoji uprkos tome što pravila postaju sve strožija.

Wolf-Dieter Kurz, potpredsednik Mercedes-ovog odeljenja za SUV i sportska vozila, navodi da će G klasa opstati te da će nastaviti da postoji sve dok postoji potražnja za njom iako je kompanija svesna da će biti sve teže ispuniti sve strožije >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << zahteve po pitanju sigurnosti i emisije štetnih gasova, naglašavajući da su oni posvećeni tome da se obezbede neophodna unapređenja. Sve strožiji zakoni i pomenuta pravila jedini su razlog zbog kojeg će Land Rover prekinuti proizvodnju klasičnog Defender modela krajem ove godine.

foto © Mercedes-Benz
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.