Mercedes-Benz C350 Plug-In Hybrid pred zvanično predstavljanje

Izvor: Moto.rs, 22.Sep.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mercedes-Benz C350 Plug-In Hybrid pred zvanično predstavljanje

Britanski mediji objavili su preliminarne tehničke specifikacije koje se odnose na Mercedes-Benz C350 Plug-In Hybrid koji će se u prodaji pojaviti od naredne godine.

Plug-In Hybrid C klase izgledaće potpuno isto kao i konvencionalni model uz izuzetak po pitanju zadnjeg dela koji će odlikovati specijalna maska za unapređivanje aerodinamike kada god dodatno hlađenje nije neophodno. Za snagu će biti zadužen četvorocilindarski, 2.0L turbo benzinski motor koji razvija >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 208 ks izlazne snage, a zahvaljujući ugrađenom elektromotoru i sedmostepenoj automatskoj transmisiji, generiše se dodatnih 80 ks. Jednim punjenjem ovo vozilo moći će da pređe 32 kilometra dok će prosečna potrošnja iznositi 2.8L/100km.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Mercedes-Benz objavio fotografije C63 AMG Edition 507 modela

Izvor: Moto.rs, 23.Sep.2014, 14:03

Mercedes-Benz je objavio veliki broj fotografija na kojima je predstavljen retki C63 AMG Edition 507 model za tržište Australije. C63 AMG Edition 507 prvi put je predstavljen u februaru prošle godine kao poslednje izdanje odlazeće generacije, a dva modela sa volanom sa desne strane proizvedena za...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.