Krijumčario katetere i infuzione rastvore

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krijumčario katetere i infuzione rastvore

Srpski carinici su, tokom noći, na graničnom prelazu Kelebija, sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine katetera, čepova i dozera za katetere i infizionih rastvora.

Detaljnim pregledom kombija marke "mercedes'', nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji Beograđanin, otkriveno je šest neprijavljenih kartonskih kutija punih infuzionih rastvora, plastičnih katetera, raznih ampula, kao i jedan polovni laptop računar, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Uprave carina.

Takođe, carinici su pronašli i više od 1.800 katetera za infuziju "Uromed", 140 dozera i čepova za katetere "Codan Spike"' i "Fresenius Kabi", 41 rastvor za infuziju ''Imeron'', 17 emulzija za infuziju "Propofol-Lipuro" i 15 ampula "Dormicum".

Sva neprijavljena roba privremeno je zadržana, a zbog njene specifičnosti vrednost za sada nije utvrđena, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.