Džek Nikolson vozio Mercedes 600

Izvor: Autoportal.rs, 23.Okt.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džek Nikolson vozio Mercedes 600

Jedan od najboljih glumaca Holivuda svih vremena poznat je kao veliki hedonista i kao takav uvek je morao pored sebe da ima dobre komade, a pod time mislimo na automobile naravno.

Mercedesov model sa oznakom "600" je jedan specijalan primerak umeća nemačkog inžinjerstva. Gotovo svakim primerak ovog automobila je pripadao nekom od pripadnik svetskog džet-seta. Takav je slučaj i sa ovim konkretnim automobilom koji je bio u vlasništvu jednog slavnog glumca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs <<

Džek Nikolson je posedovao jedan primerak Mercedesa 600 iz 1972. koji je danas završio u muzeju "Petersen Automotive" koji se nalazi u Los Anđelesu. Ovaj automobil je imao sporednu ulogu u filmu iz 1987. pod nazivom "Veštice iz Istvika" u kojem je Nikolson imao glavnu ulogu.

Mercedes 600 je finiširan u ljubičastoj boji, iako je to teško uočiti sa ovih slika koje su načinjene po jakom suncu. Unutrašnjost je presvučena braon kožom a u istom tonu su i ostali detalji unutar kabine.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.