Dvoje mrtvo kod Niša, bore se za život deteta

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Maj.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvo kod Niša, bore se za život deteta

Dve osobe su poginule a četiri povređene među kojima i dvoje dece kada su se direktno sudarila dva putnička automobila na putu Niš-Svrljig.

U sudaru dva putnička vozila na putu Niš - Svrljig poginule su dve osobe a četiri povređene, među njima i dvoje dece, javlja dopisnik RTS-a.

Mlađa žena preminula je na licu mesta, dok je starija preminula u bolnici.

Sedmogodišnje dete je teško povređeno i nalazi se u životnoj opasnosti, javlja "Kurir".
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Drugo dete je sa lakšim povredama.

Do udesa je došlo oko 15. 20, kada se „mercedes“ beogradskih registracija, koji se kretao prema Nišu sudario sa „puntom“ zaječarskih tablica koje mu je dolazilo u susret.

Prema prvim informacijama, nastradale osobe su bile putnici iz "fijata".

"Čuo sam udarac i kada sam istrčao šokirao sam se. 'Punto' je bio sav slupan, krv je bila na sve strane, čuo sam jaukanje. Jedna žena je bila mrtva, pozvao sam hitnu pomoć, ona je odvezla drugu ženu i dete", kaže za "Kurir" očevidac Milorad Stojanović.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Trogodišnji dečak i dalje u životnoj opasnosti

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Maj.2015, 10:24

Lekari se bore za život trogodišnjeg dečaka koji je nakon saobraćajnog udesa kod Malče na putu Niš Svrljig, prebačeno u KC Niš. Dete je i dalje u teškom opštem stanju, izjavila je direktorka Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju prof. dr Anđelka Slavković.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.