DMC G88 predstavljen u Hong Kongu, baziran na Mercedes G klasi

Izvor: Moto.rs, 07.Jul.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DMC G88 predstavljen u Hong Kongu, baziran na Mercedes G klasi

DMC slavi svoju petu godišnjicu u Hong Kongu predstavljanjem ograničene edicije modela G88. Baziran na Mercedes G klasi, G88 karakteriše poklopac motora od ugljeničnih vlakana sa otvorima za ventiliranje, zatim prekrivač rezervnog točka od istog materijala kao i krovni spojler.

Model može da bude opremljen opremom za proširenje karoserije kao i 23 do 25 inčnim aluminijumskim točkovima. Enterijer ovog modela je preuzet od strane G klase ali kupci mogu da prilagode >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sve od opreme od ugljenčnih vlakana do kožnog tapacirunga.

DMC je bio dosta škrt kada je reč o specifikacijama performansi ovog modela ali je potvrdio da će motor karakterisati novi klipovi, podizači. Model je takođe dobio novo bregasto vratilo odnosno sportski izduvni sistem.

Zahvaljujući ovim modifikacijama, model može da proizvede 700ks snage. Proizvodnja će biti ograničena na pet jedinica i svaka će imati svoju jedinstvenu boju da se naglasi ekskluzivnost.

foto © DMC
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.