Dan devojčica u IKT-u

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2016, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan devojčica u IKT-u

BEOGRAD - Udruženje poslovnih žena (UPŽ) u Srbiji šestu godinu za redom, je u saradnji sa svojim partnerskim organizacijama, udruženjima poslovnih žena širom Srbije i u Beogradu, kao i sa partnerima na projektu, obeležilo međunarodni „Dan devojčica u IKT-u“.

 
„Dan devojčica u IKT-u“, obeležen je u 18 gradova druženjem devojčica završnih razreda iz više od 60 osnovnih škola sa uspešnim ženama u više od 70 kompanija.
 
Kompanije članica UPŽ Srbije koje su ugostile devojčice su:  No-Kači, Eurolog System, Afrodite Mode Collection, Art Ival, Media.com, Aura, Vinarija „Aleksić“ , Perfect Vision, Galerija "La Vista" i Salt & Water, a kompanije sponzora su: Telenor i Schneider...
Pogledaj vesti o: Međunarodni dan žena

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.