SRBIN POGINUO U ITALIJI Automobil sleteo u jarak, vatrogasci dva sata izvlačili žrtvu iz smrskanog auta

Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN POGINUO U ITALIJI Automobil sleteo u jarak, vatrogasci dva sata izvlačili žrtvu iz smrskanog auta

Fatalna nesreća u kojoj je poginuo Srbin Jugoslav Milanović (43) dogodila se juče u pokrajini Valćampo u Italiji, kada je na njegov automobil izgubio kontrolu i sleteo s puta.

Nesreća se dogodila oko 18.30. Jugoslav je vozio putem prema Arzinjanu, kada je "mazda 8" u kojoj se nalazio proklizala udesno, prešla preko biciklističke staze, dok nije udario u stari kameni ivičnjak koji se nalazi na obali kanala za navodnjavanje.

Automobil se nije tu zaustavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << već je nastavio da se prevrće sve dok se nije zaustavio u jarku.

Policija i vatrogasci su brzo stigli na mesto nesreće, i posle dva sata uspeli da izvuku još živog Jugoslava, ali bez svesti, iz smrskanog automobil, a Hitna pomoć ga je u teškom stanju prebacila u bolnicu gde je podlegao povredama.
Pogledaj vesti o: Mazda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIN POGINUO U ITALIJI: Žrtve izvlačili iz smrskanog automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017

Automobil izgubio kontrolu i sleteo s puta..Fatalna nesreća u kojoj je poginuo Srbin Jugoslav Milanović (43) dogodila se juče u pokrajini Valćampo u Italiji, kada je na njegov automobil izgubio kontrolu i sleteo s puta... Foto: Profimedia..Nesreća se dogodila oko 18.30. Jugoslav je vozio putem prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.