Mazda MX-5 model prikazuje svoje trkačke ambicije na sajmu u L.A.

Izvor: Moto.rs, 22.Nov.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mazda MX-5 model prikazuje svoje trkačke ambicije na sajmu u L.A.

Mazda je na sajmu automobila u Los Anđelesu predstavila i MX-5 model urađen po trkačkim specifikacijama a pred početak debija ovog modela u motosportu koji je najavljen za sezonu 2016.

Ova mode će učestvovati u novoj Global Cup seriji koja će se voziti u Evropi, severnoj Americi i Aziji od 2016. godine, dok će finale sezone biti na stazi Laguna Seca. Mazda nije izdala nikakve tehničke specifikacije ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << modela ali navodi da će vozilo pokretati Skyactiv.G 2.0 L četvorocilindarski motor. U narednim mesecima Mazda će uraditi završne radove kada je reč o specifikacijama, kao što su finalna podešavanja oslanjanja.

foto © Mazda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.