Upoznajte novu Maserati ambasadorku

Izvor: Autoportal.rs, 27.Maj.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte novu "Maserati" ambasadorku

Najbolje reklama za svaki proizvod, pa i za automobile, je neka poznata ličnost u spotu. Italijanski proizvođač se odlučio za nezvanično najlepšu ženu sveta.

Ženeviv Morton je 2012. proglašena od strane čitalaca "FHM" magazina za najseksipilniju ženu sveta da bi dve godine kasnije ova lepotica iz Južne Afrike ušla na listu Top 50 bikini modela svih vremena prema časopisu "Sports Illustrated".

Njen "rad" a i njene obline nisu prošle neprimećeno pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je stiglo i jedno lepo sponzorstvo. Gospođica Morton je postala zvanični ambasador "Maserati" brenda. Time se pridružila još jednoj lepotici koja stoji iza brenda Porsche.

Nismo sigurni koliko se zanosan plavuša razume u automobile ali svakako da će gde god se pojavi dići prodaju. Prvi deo partnerstva je serija fotografija koja je uređena na Siciliji zajendo sa novim "Ghibli" modelom.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.