Imigranti putovali u Maserati-ju

Izvor: Autoportal.rs, 29.Maj.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imigranti putovali u Maserati-ju

Ilegalni migranti stalno smišljaju nove načine kako da prođu kroz određene zemlje a da ih policija ne primeti. Neki od njih odaberu i luksuzne automobile za prevoz.

Protekle nedelje policija u gradu Surej, koji se nalazi u Velikoj Britaniji, uhapsila je deset ilegalnih imigranata koje su otkrili sakrivene u gepeku nekoliko "Maserati" automobila koji su bili na kamionu koji ih je prevozio do prodajnih salona.

Veruje se da je grupa, koja broji devetoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << punoletnih i jednu maloletnu osobu, došla iz Vijetnama. Policija ih je pronašla na osnovu dojave koju su dobili. Odrasli migranti su privedeni u policiju dok je maloletnih predat socijalnoj službi.

Prema onome što su policajci zatekli na licu mesta jasno je da su imigranti od gepeka luksuznih automobila, čija se cena kreće oko 150 000 evra, napravili sebi mali dom jer su putovali više dana.
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.