Sin Marine Tucaković oglasio se nakon šokantnog priznanja o Harisu Džinoviću!

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Marine Tucaković oglasio se nakon šokantnog priznanja o Harisu Džinoviću!

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Fute Radulovića našao se u centru pažnje kada je javnosti otkrio da je kao mali piškio Harisu Džinoviću u viski, sada je dodatno objasnio o čemu je reč

Milan Laća Radulović, foto: Facebook

Naime, Milan je objasnio da nije imao lošu nameru kada je dao svoju ispovest.

- Meni nije bila namera da ga kompromitujem, i sam je rekao da neće da komentariše nešto što je dete od tri godine radilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << - rekao je Laća.

On je takođe otkrio kako je izgledalo njegovo detinjstvo i za šta zamera svojim roditeljima.

- Moji nestašluci su bili preterani. Ekstremna sam ličnost po prirodi i samo detinjstvo mi je bilo ekstremno. Roditelji su nekada morali da budu čvršći prema meni, ali trebali su i češće da me kažnjavaju ili tuku - rekao je Milan koji danas živi totalno nezavisno od svojih roditelja u emisiji Exkluziv.

Milan objašnjava da se nije puno promenio od detinjstva.

- I danas sam blesav, ali nisam toliko balav i razmažen kao što sam bio - rekao je sin poznatih roditelja koji je izabrao da se bavi istom profesijom kao oni, ali kako kaže, dopalo mu se i pisanje pa nije isključeno da će pisati još koji tekt.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.