Sandra Afrika: Zamolila sam Mileta Kitića da me poveže sa Marinom Tucaković, a on me ispalio

Izvor: Svet, 28.Feb.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Afrika: Zamolila sam Mileta Kitića da me poveže sa Marinom Tucaković, a on me ispalio

Atraktivna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, u intervjuu za Informer Ljubav & zdravlje ispričala je kako je na početku karijere doživela ispalu od pevača Mileta Kitića. 
“Aktivno sam igrala oko dve godine, pri čemu sam učestvovala u spotovima Mileta Kitića, Željka Samardžića i Slađe Đogani. Sve je bilo u redu, dok jednog dana nisam nagovestilla Miletu da ću da se posvetim pevanju. Nazvala sam ga i zamolila da me poveže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa Marinom Tucaković. To je bila moja jedina molba, nikakve pare nisam od njega tražila. Sećam se da je bio vikend, saslušao me i rekao da mu se javim u ponedeljak za Marinin broj. Kada sam, prema dogovoru, nazvala u ponedeljak, promenio je broj. Samo sam tražila da me najavi, ali je isapo nefer. Mogao je da mi kaže odmah, to mu je evro potrošenog kredita, toliko je mogao da mi učini”, ispričala je Sandra.
Pevačica je priznala i da je već devet godina u stabilnoj vezi sa Aleksandrom Moskovljevićem, koji joj je najveća podrška u privatnom životu, kao i u poslu.
“Iako su mnogi sumnjali da izmišljam, zaista imam momka. Pored toga što mi je dečko, Mikša je i moj menadžer koji me prati na svakom nastupu. Na njegov nagovor sam pre osam godina i počela da pevam. On je dugo u poslu, imao je diskoteku u Šapcu, pa je osetio da imam dara za estradni posao”, zaključuje Prodanovićeva.
Izvor: Informer Ljubav & zdravlje
Foto: Svet/Facebook
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.