SCANDAL! na licu mesta: Saša Matić snimio čak osam spotova!

Izvor: Svet, 04.Okt.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Saša Matić snimio čak osam spotova!

Kako SCANDAL! saznaje za samo 24 sata Saša Matić snimio je čak osam video spotova!
U pitanju su visokobudžetni artworkovi koji će pratiti promociju njegovog šestog albuma Zabranjena ljubav! Sale je za svaku pesmu u posebnoj scenografiji snimao artwork za svaku pesmu sa albuma pa će svaka pesma imati osim audio i video prezentaciju što se prvi put dešava kod nas. SCANDAL! vam premijerno predstavlja i omot novog albuma na kome je tri godine Matić vredno radio. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je na ovom albumu okupio najbolje autore sa ovih prostora pa pesme potpisuju: Marina Tucaković, Dragan Brajović Braja, Mare, Mlađan Dinkić, Peđa Medenica.
Saša je uradio i dva spota – jedan u režiji Dejana Milićevića i još jedna koji je režirao Peđa Marković.
Narednih mesec dana Sale će svoj album promovisati širom zemlje, regiona dijaspore i sveta a onda startuje i velika koncertna turneja. Kako saznajemo u pripremi je i veliki spektakl u Beogradu.
Ceo album Saše Matića Zabranjena ljubav SCANDAL! će vam ekskluzivno predstaviti u ponedeljak 5. oktobra u 10. sati. Istovremeno on će se naći i u prodaji ali i na njegovom zvaničnom kanalu na jutjubu!
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poslušajte nove pesme Saše Matića

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 08:45

Folk zvezda Saša Matić objavio je album "Zabranjena ljubav" na kojem se nalaze dva visoko budžetna spota za naslovnu numeru i pesmu "Sto svirača" i osam jednako kvalitetnih artworkova...Album je pripreman skoro tri godine a na njemu se u svojstvu autora pojavljuju Mlađan Dinkić, Marina Tucaković,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.