SAMO ZA SCANDAL! Marina Tucaković priča o Cecinoj prošlosti i Dari Bubamari!

Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ZA SCANDAL! Marina Tucaković priča o Cecinoj prošlosti i Dari Bubamari!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Marina Tucaković u žiriju Pinkovih Zvezda izdvojila se kao najoštrija na komentarima. Ona samo za najnoviji broj SCANDAL! -a kaže da ju je ovaj šou vratio u normalu, te da je konačno živnula.

- Zaista, ovo mi je došlo kao neka životna injekcija. Kad me je Ceca pozvala da me ubedi da budem deo šoua, nisam htela. Koliko god da volim tu televiziju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << toliko je i ne volim. Ipak, pogrešila bih da je nisam poslušala, prelepo je, uživam na snimanjima, presrećna sam, produkcija je odlična, šou takođe.

Često se ne slažete oko kandidata?

- Naravno, treba da bude šareno, nekad i kalkulišemo. Nekog pustimo da otpeva drugu pesmu, nekog ne, neko prođe baraž i sve to čisto da bi emisija imala dinamike. Malo se i mi zafrkavamo između sebe, sve je to normalno. Ne znam kako to izgleda u očima drugih ljudi, ja jedno dve emisije nisam ni gledala, ali ono što jesam je baš zanimljivo.

U svojoj ispovesti za najnoviji broj SCANDAL! – a Marina je ispričala sve detalje iz saradnje sa Cecom Ražnatović, kako su se snalazile za garderobu, kako ju je savetovala, zbog čega je Ceca nekada nije slušala pa se posle kajala. Marina takođe kaže da Dar Bubamaru treba da je sramota. A zbog čega je i kako uvredila pročitajte samo u novom broju SCANDAL! – a koji je u prodaji na svim kioscima. A šta vas još očekuje u novom broju SCANDAL! – a pročitajte OVDE!


Pogledaj vesti o: Marina Tucaković,   Pinkove zvezde

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Samo za Scandal! Marina Tucaković priča o Cecinoj prošlosti i Dari Bubamari!

Izvor: Svet, 25.Okt.2014

Marina Tucaković u žiriju Pinkovih Zvezda izdvojila se kao najoštrija na komentarima. Ona samo za najnoviji broj SCANDAL!-a kaže da ju je ovaj šou vratio u normalu, te da je konačno živnula.. - Zaista, ovo mi je došlo kao neka životna injekcija. Kad me je Ceca pozvala da me ubedi da budem deo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.