Martin Ajdarević: Bolji sam od Adila! (VIDEO)

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martin Ajdarević: Bolji sam od Adila! (VIDEO)

Postao je poznat nakon gostovanja na koncertu Ace Lukasa, ali mladi pevač nema ništa protiv toga što ga upoređuju sa jednim drugim kolegom.

Martin Ajdarević, foto:Promo

Mladi pevač, Martin Ajdarević, širem auditorijumu postao je poznat kada se kao specijalan gost pojavio na koncertu Ace Lukasa na Marakani i publiku osvojio svojom izvedbom pesme Bele ruže.

Ubrzo nakon toga, Martin je izdao svoj album prvenac >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Takav je Bog, u izdanju City Recordsa.

9 novih pesama potpisuje vrhunska ekipa saradnika, predvođena Marinom Tucaković, Jelenom Trifunović i Perom Stokanovićem. 20-ogodišnji Martin ovih dana promoviše spot za pesmu Sudbina zla, sniman u prelepom dvorcu Dunđerski. Često ga upoređuju sa starijim kolegom Adilom, ali on tvrdi da mu to ne smeta.

- Bolji sam od Adila!  Ako ništa drugo, imam tu prednost da sam mladji, kroz smeh odgovara Martin. Šalu na stranu, Adila jako poštujem, on je izuzetan vokal, ali nema mesta poređenju- rekao je pevač.

Martina Ajdarevića četvrtkom možete čuti u kafani Kod Ministra, a ove subote pevaće sa Šemsom Suljaković u konaku Estrada.

Pogledajte novi spot za pesmu Sudbina zla.

 
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.