Marina Tucaković: Smrt sina Miloša ožiljak je koji ostaje zauvek

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tucaković: Smrt sina Miloša ožiljak je koji ostaje zauvek

Jedan od najplodnijih muzičkih tekstopisaca u regionu Marina Tucaković tokom četiri decenije karijere napisala je brojne hitove najvećim zvezdama muzičke scene bivše Jugoslavije. Njen život obeležili su brojni radosni trenuci, a nije bila pošteđena ni onih bolnih. Uz ljubav i podršku supruga Aleksandra Fute Radulovića lakše je “koračala” i suočavala se sa nemilim situacijama. Skladan brak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brižljivo neguju i oplemenjuju zajedničkim putovanjima, na kojima im se često pridruži i njihov dvadesetdevetogodišnji sin Milan. Posle tragedije, kada je njen sin Miloš preminuo u dvadeset četvrtoj godini, kao snažna žena pronašla je snagu da nastavi, iako ožiljke na duši vreme nikada neće moći da izbriše. Posle tragičnog događaja, koji ju je zauvek promenio, utehu je pronašla u onome što najbolje zna, pisanju pesama. Inspiracija joj nikada nije nedostajala, a mlade autore ne doživljava kao konkurenciju, jer smatra da na estradnom nebu za sve ima mesta. Šezdesetjednogodišnja umetnica na početku razgovora za “Hello!” prvo govori o svom angažmanu u takmičenju “Pinkove zvezde”, gde je član žirija.
Kako ste se snašli kao član žirija u takmičenju “Pinkove zvezde”?
“Mislim da sam se odlično snašla, ja se, inače, jako dobro snalazim u svim situacijama. Umem da se snađem i u lošim, a pogotovo u pozitivnim kao što je ova. Neću pogrešiti ako kažem da takmičenje izgleda svetski. Iako je naporno, nama je tamo odlično.”
Doživeli ste tragediju koja je najteža za svakog roditelja, izgubili ste sina. Kako ste posle takvog gubitka uspeli da se vratite u životne tokove i čime se tešite kada vam je najteže?
“Ni sama ne znam, može se reći da je to neki nagon za životom, samo to. Ja sam i dalje isto, koliko i pre, u toj priči, samo sam naučila da potisnem bol. Kada odem na groblje, pričam sa mojim Milošem, tri puta nedeljno odlazim tamo. To je ožiljak koji ostaje zauvek…”
Ceo intervju sa Marinom možete pročitati OVDE!
Intervju: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.