Zlatan uporedio sebe sa čuvenim holivudskim likom! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan uporedio sebe sa čuvenim holivudskim likom! (video)

Ipak je on Ibrakadabra.

Zlatan Ibrahimović je sinoć postigao het-trik u pobedi Mančester junajteda nad Sent Etjenom rezultatom 3:0, a posle meča je bio veoma raspoložen.

Šveđanin je došao do neverovatna 73 pogotka od starta sezone 2015/16 u svim takmičenjima, i samo je Luis Suarez postigao više od njega - 84.

Nakon što je mrežu Sent Etjena napunio het-trikom, uporedio je sebe sa Indijana Džonsom, čuvenim holivudskim likom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Trudim se da dam sve od sebe. Gde god dođem, ja pobeđujem, ja sam kao Indijana Džons'', rekao je Ibrahimović.

Šveđanin će za vikend imati priliku da osvoji drugi trofej u dresu Mančester junajteda, pošto je na programu finale Liga kupa sa Sautemptonom.

Podsetimo, letos je upravo Ibrahimović golom Lesteru za 2:1 doneo trofej u Komjuniti šildu.

A post shared by Zlatan Fans ❤ (@zlatan_z9) on Feb 16, 2017 at 9:42pm PST

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons

Izvor: Beta, 17.Feb.2017

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da se oseća kao filmski junak Indijana Džons, posle pobede njegove ekipe protiv Sent Etjena u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa, ali i trofeja koje je osvojio tokom karijere.Mančester junajted je sinoć na Old Trafordu pobedio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.