Žiru: Nadam se pobedi Junajteda nad Evertonom

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru: Nadam se pobedi Junajteda nad Evertonom

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru rekao je da se nada porazu Evertona u meču protiv Mančester Junajteda koji bi pomogao njegovom timu u borbi za mesto u Ligi šampiona.

Arsenal se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 67 bodova, jednim više od Evertona, zbog čega francuski napadač očekuje pomoć od najvećeg rivala u Engleskoj.

"Moramo da pobedimo u četiri finala koja su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nam preostala. Ne držimo sudbinu u svojim rukama. Nadam se da će Everton izgubiti od Junajteda na svom terenu, što bi nam olakšalo posao. Ipak, pre toga moramo da se fokusiramo na svoju utakmicu protiv Hala i osvojimo tri boda", rekao je Žiru za zvanični sajt londonskog kluba.

Arsenal će u nedelju od 15.05 igrati protiv Hala u gostima, dok će Everton dva sata kasnije dočekati Mančester Junajted.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.