ŽOZE MURINJO: Zaboravimo šta je bilo poslednje tri sezone, idemo po titulu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽOZE MURINJO: Zaboravimo šta je bilo poslednje tri sezone, idemo po titulu! (FOTO)

Žoze Murinjo je i zvanično novi menadžer Mančester junajteda, a navijačima je odmah poručio da zaborave ono što je bilo u poslednje tri godine i da gledaju u budućnost.

– Na klub možemo da gledamo iz dve perspektive. Na ono što se dešavalo u prethodne tri godine ili na slavnu istoriju kluba. Radije bih zaboravio prehodne tri godine i okrenuo se onom što nas čeka. Mančester junajted je ogroman klub i sada je u mojim rukama – rekao je Žoze Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za Mančester junajted TV.
Portugalac je istako da zna da se od njega očekuju pobede, a on kako kaže ne želi da se zaustavi samo na rečima, već da sve to sprovede u dela.
MURINJO POREMETIO INSTAGRAM: Antologijsko-genijalna fotka novog ‘Đavola’
– Želim da se fokusiram na istoriji velikog kluba, da dam sve što mogu. Čak i ono što ne mogu. Prema tome, daću apsolutno sve kako bismo išli u pravcu koji želim – rekao je Žoze Murinjo.
TVITER BRUJI: Konačno ‘pao’ najiščekivaniji potpis? (FOTO)
Portuglalac je sa “crvenim đavolima” potpisao trogodišnji ugovor. Na internetu se već pojavila i slika idealnih 11 kojih bi “Specijani” voleo da izvezde u 1. kolu Premijer lige. Na listi želja je i jedan Srbin. Pogledajte tim Žozea Murinja.
FOTO: Twitter The post ŽOZE MURINJO: Zaboravimo šta je bilo poslednje tri sezone, idemo po titulu! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće li Murinjov Mančester ovako izgledati?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2016, 14:02

Gledajući formaciju koju je najviše forsirao za vreme svoje karijere, posebno u Čelsiju, očekujemo da Murinjo izvede ovakav sastav na premijeri sa Mančester junajtedom...Žoze Murinjo je otpočeo svoju priču u Mančester junajtedu, navijači imaju najveće ambicije, a kvote na kladionicama da će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.