Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG POGBE SE ‘RAZBIJAJU KASICE': Engleski velikani skupljaju milione za mladog Francuza

Bez obzira što je nedavno produžio ugovor sa Juventusom Pol Pogba neće i definitivno ostati član kluba iz Torina u dužem vremenskom periodu pošto engleski velikani spremaju za njega ponudu koja se ne odbija.

Kako prenose ostvrski mediji Čelsi i Mančester Junajted navodno su spremni da izdvoje ogromnih 90 miliona evra za jednog od najboljih vezista sveta čime bi 21-godišnji Francuz postao jedan od najplaćenih fudbalera u istoriji ovog sporta.
Ono što je zanimljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je da je Pogba karijeru počeo upravo u Junajtedu, ali je ser Aleks Ferguson napravio jednu od retkih pogrešnih procena i dozvolio mu je da pređe u Juventus. Ta greška bi na kraju mogla skupo da košta „đavole“, ali kako Luj van Gal ima praktično neograničen budžet za dovođenje igrača ni 90 miliona neće biti problem da se izdvoji za takvog fudbalera.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STIŽU PARE NA MARAKANU: Ajntraht dolazi po Zvezdinog vezistu?

Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014, 12:48

Kako prenose pojedini nemački, a i srpski mediji vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević mogao bi da postane novi član Ajntrahta iz Frankfurta.. . Naime, Nemci su spremni da crveno-belima na ime obeštećenja uplate 1,5 miliona evra kako bi na Komerc-bank arenu doveli mladog reprezentativca Srbije....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.