Vidić u idealnom timu Premijer lige

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić u idealnom timu Premijer lige

Novinari britanskog 'Sportsmaila' bavili su se analizom timova godine u Premijer ligi i izabrali najbolji tim od osnivanja elitnog takmičenja 1992. godine.

Među odabranima se našao i drugi kapiten stranac u istoriji Mančester Junajteda i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Vidić, koji je četiri puta bio biran u tim godine (2007, 2008, 2009, 2011).

Ljubimac navijača Junajteda je za osam i po sezona na Old Trafordu osvojio sve moguće trofeje i zajedno sa Riom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ferdinandom činio jedan od najboljih štoperskih tandema svih vremena.

Zanimljivo je da je u idalnom timu čak šest igrača 'Crvenih đavola', dva igrača Arsenala i po jedan Čelsija, Liverpula i Njukasla.

Najbolji XI Premijer lige:

Golman: Edvin van der Sar (Mančester Junajted)

Odbrana: Rio Ferdinand (Mančester Junajted), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Gari Nevil (Mančester Junajted), Ešli Kol (Čelsi)

Vezni red: Stiven Džerard (Liverpul), Patrik Vijera (Arsenal), Rajan Gigs (Mančester Junajted), Kristijano Ronaldo ((Mančester Junajted)

Napad: Alan Širer (Njukasl), Tjeri Anri (Arsenal)

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRIZNANJE: Vidić smešten u idealni tim Premijer lige

Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015

Ekipa novinara britanskog “Sportsmaila”  sastavila je idealni tim Premijer lige, od osnivanja tog takmičenja 1992. godine, a među najboljim igračima je i srpski defanzivac, Nemanja Vidić.. . Sjajni Nemanja Vidić tako je kruniosa osam sezona u dresu tima sa Old Traforda u kojima je čak četiri...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.