Vidić operisao leđa, pauzira 4 meseca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić operisao leđa, pauzira 4 meseca

Fudbaler Intera Nemanja Vidić uspešno je operisao leđa i očekuje ga pauza od najmanje četiri meseca, potvrdio je danas milanski klub.

Srpski defanzivac operisan je na klinici u blizini Milana kod doktora Mauricija Fornarija, u čijem društvu je bio klupski medicinski tim.

Vidić se početkom jula požalio lekarima na neprestane bolove u leđima, zbog čega nije otputovao sa ekipom na turneji u Kini.

Vidić je prošle godine prešao u Inter iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mančester Junajteda nakon osam sezona u dresu kluba sa Old Traforda, u kojem je bio kapiten, ali odlične partije nije uspeo da ponovi u Italiji.

Bivši štoper Crvene zvezde je za reprezentaciju Srbije odigrao 56 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidić operisan, ne igra do Nove godine

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2015

Fudbaler Intera Nemanja Vidić uspešno je operisao leđa i očekuje ga pauza od najmanje četiri meseca, potvrdio je milanski klub...Srpski defanzivac operisan je na klinici u blizini Milana kod doktora Mauricija Fornarija, u čijem društvu je bio klupski medicinski tim...Vidić se početkom jula požalio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.