Vidić: Radujem se jakim rivalima u SAD

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Radujem se jakim rivalima u SAD

Inter će igrati protiv madridskog Reala, Rome i Vidićevog doskorašnjeg kluba Mančester Junateda.

"Dolazak u Ameriku je odličan potez i jedva čekam da igram protiv najjačih evropskih ekipa. Ovi mečevi su savršena provera pred početak sezone, gde imamo velike ambicije i u Ligi Evrope. Do sada smo dobro radili na priprema, a trener Macari je odličan stručnjak", rekao je Vidić na konferenciji za medije.

Italijanski mediji spekulisali su da bi napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mančester Junajteda Havijer Čičarito Ernandez mogao da pređe u Inter, kao što je Vidić uradio ovog leta.

"To su stvari koje se tiču čelnika kluba, ali je jasno da je Čičarito igrač za velike klubove. Dobrodošao je u Inter i voleo bih da dođe", naveo je Vidić.

Prvi meč "neroazuri" će odigrati protiv Reala u subotu u Barkliju, tri dana kasnije očkuje ih duel protiv Mančester Junajteda, dok je 2. avgusta na programu meč protiv Rome.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.