Vermalen potpisao za Barselonu

Izvor: Press, 10.Avg.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermalen potpisao za Barselonu

Iako klub sa Nou Kampa nije želeo da objavi finansijske detalje transfera, engleski mediji navode da se radi o obeštećenju od 15 miliona funti.

Vermalen ima 28 godina, igra u odbrani, a prošle sezone je u dresu Arsenala zabeležio 21 nastup.

Pored Barselone, za kapitena Arsenala u ovom prelaznom roku interesovao se i Mančester Junajted.

Belgijanac je u redove Arsenala došao 2009. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz holandskog Ajaksa.

Ovaj fudbaler je do sada za selekciju Belgije odigrao 47 mečeva i dao jedan gol.

Barselona je u ovom prelaznom roku već dovela Žeremija Matijea, Luisa Suareza, Ivana Rakitića, Klaudija Brava i Marka Andrea Ter-Štegena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRAFIKA: Kako je Barsa otplatila trećinu Emirejtsa...

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2014

Dolazak Tomasa Vermalena iz Arsenala u Barselonu osmi je uspešan posao ova dva kluba! Britanski mediji (Metro) izračunali su da je španski klub zaključno sa tih 15 miliona funti Tobdžijama u budžet "ugurao" čitavih 135 miliona, što je trećina ukupnog novca koji je engleski klub potrošio na...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Barsa ili Junajted? Lak izbor"

Izvor: B92, 10.Avg.2014

Novi igrač Barselone Tomas Vermalen izjavio je da je imao laku odluku kada je birao da li da potpiše za Katalonce ili Mančester junajted. "Ova odluka je bila laka. Ovo je jedan od najvećih svetskih klbova. Svi žele da igraju ovde i ja se ne razlikujem. Zbog toga sam izabrao ovaj klub", rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.