Veoma izvesno - On je Lesterovo prvo pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veoma izvesno - On je Lesterovo prvo pojačanje! (video)

Lester siti će dobiti uskoro prvo pojačanje i to iz Bundeslige.

Potvrđeno je na zvaničnom sajtu Hanovera, ekipa koja je ove sezone ispala iz Bundeslige, 27-godišnji golman ove ekipe, Ron Robert Ciler, postaće igrač Lestera.

On je otputovao u Lester na završni deo pregovora i tamo će uskoro potpisati ugovor sa šampionom Premijer lige.

Naravno, biće rezervna opcija prvom golmanu Kasperu Šmajhelu koji je bio jedan od najboljih golmana Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige ove sezone.

Inače, Ciler je svoju seniorsku karijeru počeo u Mančester junajtedu, ali nikada nije dobio priliku u klubu sa "Old Traforda". Od 2010. godine je u Hanoveru, oblačio je i dres reprezentacije Nemačke 6 puta.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo pojačanje Lestera " golman

Izvor: B92, 29.Maj.2016

Dosadašnji golman Hanovera Ron Robert Ciler prvo je pojačanje Lester sitija za narednu sezonu...Povremeni reprezentativac Nemačke došao je u Englesku gde će obaviti medicinske preglede, a Hanover će na ime obeštećenja dobiti 2,7 miliona evra...Ciler ima 27 godina i vraća se u Nemačku, pošto...

Nastavak na B92...

Lesterovo prvo pojačanje je - golman!?

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016

Novi šampion Engleske punom parom sprema pojačanja za četiri fronta na kojima će igrati naredne sezone, a zanimljivo je da su se prvo pojačali na poziciji golmana...Postali su šampioni Engleske, ali ugovore sa igračima i dalje uspevaju da zaključe u tajnosti...Lester siti je dogovorio prvi transfer...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.