Vasiljev: Marsijal koštao kao Suarez ili Nejmar

Izvor: RTS, 04.Sep.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiljev: Marsijal koštao kao Suarez ili Nejmar

Potpredsednik Monaka Vadim Vasiljev rekao je da je Mančester Junajted, za novac koji je izdvojio za Antonija Marsijala, mogao da dovede Luisa Suareza ili Nejmara.
Menadžer Junajteda Luj van Gal je poslednjeg dana prelaznog roka za mladog francuskog napadača platio, sa bonusima, 80 miliona evra i ostvario najskuplji transfer u istoriji za tinejdžera. Ovo je, na neki način, postala i tradicija kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Old traforda, s obzirom da su i prošlog leta kupili najskupljeg tinejdžera u istoriji. Tada je to bio Luk Šo.
"Tačno je da je Junajted platio pomenutu cifru, sa realnim bonusima. Nismo planirali da pustimo Marsijala, pet puta smo odbijali ponude Junajteda, ali poslednju nismo mogli. Transfer je jedinstven, a to je cena za koju ste mogli da dobijete Suareza ili Nejmara. U ovom trenutku engleski klubovi su najbogatiji i Junajted kada odluči da uzme nekog, teško ga je zaustaviti", rekao je Vasiljev za britanski "San".
Marsijal ima 19 godina, a u dresu Monaka postigao je 15 golova na 68 utakmica.
On je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Francuske, za mladu je nastupio 12 puta i dao četiri gola, a nalazi se i na spisku selektora Didije Dešama i očekuje se da debituje za A tim.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.