Van Gal protiv Murinja

Izvor: UživoFudbal.com, 26.Okt.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal protiv Murinja

Žoze Murinjo, Čelzi

Veliki derbi očekuje nas i u Premijer lige Engleske. Prvolasirani Čelzi predvođen Žoze Murinjo dolazi na Old Traford na duel protiv Mančester Junajteda. Ekipa Luisa Van Gala i pored velikih pojačanja ne beleži najbolje rezultate .

Biće ovo zanimljiv duel i zbog menadžera koji su nekada radili zajedno u Barseloni kada je Van Gal bio glavni trener a Murinjo njegov pomoćnik. Jedini međusobni >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << duel ovda dva trenera odigrao se 2010. godine u finalu Lige šampiona kada je Murinjov Inter savladao Van Galov Bajern Minhen sa 2:0

Po rečima Murinja, male su šanse da Dijego Kosta zaigra usled virusa i povrede, poznato je da je povređen Loik Remi kao i suspendovani Azpilikueta. U tim Čelzija očekuje se povratak Brazilca Ramireza.

Kod Mančester Junajteda je poznato da Vejn Runi i dalje ima suspenziju i neće ga biti sutra na terenu. Radamel Falkao takođe ima problema sa povredom tako da će možda utakmicu početi sa klupe. U tim se po prvi put ove sezone nakon povrede vraća Majkl Kerik.

Luis Van Gal, Mančester Junajted

Čelzi bi pobedom mogao da se odvoji na tabeli od najvećih konkurenata za titulu jer je Mančester Siti poražen od Vest Hema sa 2:1 tako da je ostao na 17 bodova. Sada je najbliži pratilac Murinjovog tima Sautempton koji je danas minimalnom pobedom nad Soukom ubeležio 19 bod što je samo tri manje od vodećeg Čelzija.

Utakmica Mančester Junajted – Čelzi igra se u nedelju sa početkom od 17 časova.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Van Persi spasao MU, Bane isključen

Izvor: B92, 26.Okt.2014

Fudbaleri Mančester Junajteda i Čelsija odigrali su nerešeno 1:1 (0:0) u derbiju devetog kola Premijer lige...Drogba je doveo ’Plavce’ u vođstvo u 52. minutu, a bod Junajtedu doneo je Van Persi u 94. minutu. Pre gola Holanđanina naš Branislav Ivanović napravio je faul na Di Mariji i dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.