Van Gal otkrio ko će ga naslediti na klupi Junajteda

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal otkrio ko će ga naslediti na klupi Junajteda

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da pomoćnika Rajana Gigsa vidi kao svog naslednika na klupi "crvenih đavola", preneo je BBC.

"Verujem da će Rajan biti sledeći trener nakon što ja odem. Sada sam ja taj na kom je odgovornost. On mora da se dokazuje i da ispunjava zadatke, kao igrači. Ono što treba da radi, radi veoma dobro", rekao je Van Gal.

Gigs je prošle sezone na četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice predvodio Mančester junajted, kada je otkaz uručen Dejvidu Mojesu, a pred početak tekuće sezone, imenovan je za pomoćnika Van Galu.

Ovaj 41-godišnji Velšanin je celu karijeru proveo u Mančester junajtedu, za koji je odigrao 963 utakmice i postigao 168 golova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.