Van Gal bi da proda De Heu!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal bi da proda De Heu!

Menadžer "Đavola" želi da proda najboljeg igrača ekipe iz prošče sezone Real Madridu, ali uprava neće da čuje.

Španski AS preneo je da je De Hea blizu prelaska u Real Madrid, pošto je menadžer Mančester junajteda nezadovoljan njegovom igrom u prijateljskoj utakmici sa Pari Sen Žermenom, koju je francuski šampion dobio sa 2:0 .

De Hea je u toj utakmici napravio nekoliko grešaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a mediji spekulišu da je to posledica nezadovoljstva španskog golmana jer želi da pređe u 'Kraljevski klub'.

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord rekao je Van Galu da uprava ne namerava da proda De Heu, "pošto bi to narušilo njene planove da vrati klub među evropsku elitu".

Tokom letnjeg prelaznog roka uprava Reala pokšavala je da dovede De Heu, dok je uprava Junajteda želela fudbalera španskog kluba Serhija Ramosa.

Trener Reala Rafael Benitez je nedavno rekao da je zadovoljan igrom svojih golmana Kejlora Navasa i Kika Kasilje u predsezonskim utakmicama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KRAJ SAGE: Anhel Di Marija prošao medicinske preglede i potpisuje za PSŽ

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015, 11:32

Više nema nikakvih dilema, sadašnji krilni napadač Mančester junajteda, Anhel Di Marija defnitivno će postati novi igrač Pari Sen Žermena.. . Naime, Argentinac koji je prošlog leta iz Real Madrida stigao na “Old Traford” unazad mesecima se spominje kao potencijalna transfer meta ekipe PSŽ-a.. Di...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.