Valjda mu je Junajted važniji od Reala

Izvor: Mondo, 22.Maj.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjda mu je Junajted važniji od Reala

Menadžer Mančester Junajteda smatra da će De Hea i natedne sezone braniti na Old Trafordu.

Foto: AP Photo/Jon Super

Luj Van Gal uveren je da će golman David de Hea ostati u klubu, uprkos tome što je madridski Real ozbiljno zainteresovan za njega.

De Hea (24) "već je viđen" kao savršena zamena za Ikera Kasiljasa, pogotovo posle odlične sezone u dresu "crvenih đavola". Španac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u sredu je osvojio nagradu za najboljeg igrača Mančester junajteda.

Van Gal je na konferenciji za novinare pred poslednju utakmicu sezone u Premijer ligi protiv Hala u nedelju, naglasio da De Hea još nije spakovao kofere.

"Verujem da će De Hea ostati u klubu. Želim da on brani na utakmici protiv Hala, jer je neophodno da izvedem najjači sastav", rekao je Van Gal.

On je dodao da je De Hea danas trenirao prvi put, ali da i dalje ima problem sa povredom.

Halu je neophodna pobeda protiv Junajteda - ali i neuspeh Njukasla u susretu sa Vest Hemom, kako bi opstao u Premijer ligi.

Holandaski stručnjak je istakao da Junajted, koji sezonu završava na četvrtom mestu, mora da sačuva svoj imidž .

"Uvek imamo isti pristup utakmici. Moramo da odbranimo svoj imidž i da damo sve od sebe u predstojećem meču", rekao je Van Gal.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.